ErikdeVries.com

Pagina’s


Blog categoriëen


Photowalk in Münster

Erik de VriesErik de Vries

Begin augustus 2012 heb ik samen met een vijftal mensen van TriMM (een internetbedrijf uit Enschede) deelgenomen aan een photowalk door Münster. Een mooie stad welke zich uitermate goed leent voor fotografie. Met een heerlijk zonnetje trokken we met onze camera’s in de aanslag door de stad, wat een leuke serie foto’s heeft opgeleverd.

Natuurlijk was het niet alleen maar fotograferen, zoals dat in Duitsland hoort zijn er ook een aantal “biertjes” (haal “tjes” maar weg) weggewerkt en hebben we de dag afgesloten bij een restaurant in de haven. Een gezellige dag, iets wat we in de toekomst zeker vaker moeten doen!

Onderstaand een aantal foto’s die ik in Münster heb geschoten, je kan de gehele set op Flickr bekijken.

Münster schoorstenen

Münster slotjes

Haven van Münster

Zoals te verwachten is mijn naam Erik de Vries. Op 16 maart 1981 ben ik in Amersfoort geboren, waar ik nog steeds woon. In 2010 heb ik de studie Human Media Interaction aan de Universiteit Twente afgerond, waarmee een eind is gekomen aan een lange periode van “school” gaan. Tegenwoordig werk ik bij Enrise waar ik samen met collega’s hoogwaardige internettoepassingen zoals apps, API’s, zoeksystemen, sites, shops & portals ontwikkel. Tevens heb ik een eenmanszaak waarin ik internetdiensten ontwikkel.

Reacties 0
Er zijn nog geen reacties geplaatst.